Inici Serveis Noticies Contactar


Serveis d' Internet: Allotjament de dominis - Hosting

Assisoft proporciona el servei d' allotjament o hosting ,de la web del seu domini, de les comptes de correu electrònic, del servidor FTP, BBDD MySQL, etc.


El nostre servidor està monitoritzat per tal d'actuar amb rapidesa enfront de qualsevol atac extern o intern, si algun client  instal·la codi insegur a la seva web.


Disposem de filtres antivirus i antiSPAM que poden ser activats en molt poc temps a tot el seu domini.


Des que vam començar a oferir aquest servei l'any 2001, hem captat clients de la competència degut a caigudes molt freqüents del servei d'allotjament. Aquests clients han trobat i ens ho confirmen, la fiabilitat buscada del seu correu i la seva Web, en el nostre servidor.


Per poder configurar correctament l' allotjament del seus dominis en el nostre servidor, cal modificar els DNS i fer la propagació per Internet. Normalment això es fa al final de la jornada laboral d'un divendres, per tal de disposar de  tot el cap de setmana perque es realitzi dita propagació.


Per seguretat i servei, tots els dominis i el servei d' allotjament són renovats automàticament aproximadament un mes abans de la seva expiració anual. En cas de no voler renovar el servei d'allotjament d'algun domini, només cal fer-nos arribar un mail, amb un mínim de 30 díes abans de la data d' expiració, signat i segellat per la empresa, a assisoft@assisoft.com indicant-nos la seva voluntat de no renovar-lo. Rebrà un mail de confirmació de baixa del servei, a la adreça principal de la empresa. Simplement caldrà que confirmi la baixa responent aquest mail de confirmació.


Per qualsevol consulta o modificació del servei (alta de comptes, canvi de contrasenyes, creació de BBDD, etc.) o qualsevol altre tema, no dubti en contactar-nos a través del mail , on estarem encantats d' atendre'l.

Assisoft Manteniment Informatic