Inici Serveis Noticies Contactar


Serveis d' Internet: Registre de Dominis

Assisoft, dins dels serveis d' internet, proporciona el servei de registre, renovació i manteniment dels dominis de la seva empresa.


Només cal que ens indiqui el nom del domini a registrar i ens encarregarem del seu registre en només 24/48 hores.


Podem registrar els dominis més habituals tant internacionals com regionals com són el .com, .net, .org, .cat, .es, .info, etc.


Recomanem, per motius de seguretat i imatge, registrar els diferents dominis per un mateix nom, com pot ser nom.com, nom.net, nom.cat i nom.es


A més, per seguretat i servei, tots els dominis i allotjaments són renovats automàticament aproximadament un mes abans de la seva expiració anual. En cas de no voler renovar algun domini, només cal fer-nos arribar un mail, amb un mínim de 30 díes abans de la data d' expiració, signat i segellat per la empresa, a assisoft@assisoft.com indicant-nos la seva voluntat de no renovar-lo. Rebrà un mail de confirmació de baixa del servei, a la adreça principal de la empresa. Simplement caldrà que confirmi la baixa responent a aquest mail de confirmació.


Per qualsevol consulta de disponibilitat de dominis o qualsevol altre tema, no dubti en contactar-nos a través del mail , on estarem encantats d' atendre'l.

Assisoft Manteniment Informatic